Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Bayern Mníchov sa cíti byť podvedený, z vyradenia v Lige majstrov viní maďarského rozhodcu

 Webnoviny  19. apríl 2017  236  
Bayern Mníchov sa cíti byť podvedený, z vyradenia v Lige majstrov viní maďarského rozhodcu

MNÍCHOV 19. apríla (WebNoviny.sk) - Futbalisti Bayernu Mníchov cítia krivdu po prehre 2:4 po predĺžení s Realom Madrid v utorňajšom odvetnom stretnutí štvrťfinále Ligy majstrov.

Predstavitelia i hráči bavorského mužstva ako hlavnú príčinu svojho nezdaru znamenajúceho vyradenie z LM označili maďarského arbitra Viktora Kassaia. Štyridsaťjedenročný rozhodca zaujal najmä kontroverzným vylúčením Artura Vidala v 84. min či uznaním dvoch gólov Cristiana Ronalda, ktoré zjavne dosiahol z postavenia mimo hry.

"Som neuveriteľne nahnevaný, pretože nás podviedli," povedal výkonný riaditeľ Bayernu Karl-Heinz Rummenigge. "Keď sa Madrid začal báť, rozhodca spustil svoju šou. To on nás zdolal," doplnil vylúčený Vidal, ktorý duel musel predčasne opustiť po druhej žltej karte.

Odporúčame:
Video: Ronaldo hetrikom pomohol Realu vydrieť postup, Atlético si vystačilo s remízou

"Je škoda, že taký skvelý zápas rozhodol človek s píšťalkou," povzdychol si Arjen Robben, na ktorého slová nadviazal spoluhráč Jérome Boateng: "Je ťažké hrať s desiatimi hráčmi proti štrnástim mužom."

Výkon rodáka z Tatabánye sa nepozdával ani talianskemu trénerovi Bayernu Carlovi Ancelottimu, ktorý výkon rozhodcu označil za neprijateľný pre štvrťfinále Ligy majstrov a vyzval kompetentných, aby zaviedli do futbalu moderné technológie.



Viac k témam: FC Bayern Mníchov, futbal, Liga majstrov
Zdroj: Webnoviny.sk - Bayern Mníchov sa cíti byť podvedený, z vyradenia v Lige majstrov viní maďarského rozhodcu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.