Piatok, 3. máj 2024
Mimoriadne správy

Bayern Mníchov potrebuje posily, tréner Flick má podporu športového riaditeľa klubu

 Webnoviny   9. január 2020  222  
Bayern Mníchov potrebuje posily, tréner Flick má podporu športového riaditeľa klubu

9.1.2020 (Webnoviny.sk) - V nemeckom futbalovom klube Bayern Mníchov by počas januárového transferového obdobia radi podpísali niekoľko nových hráčov. Kouč Hans-Dieter Flick pred niekoľkými dňami v rozhovore pre denník Süddeutsche Zeitung vyhlásil, že mužstvo "Die Roten" sa potrebuje posilniť.

Podľa 54-ročného rodáka z Heidelbergu by v Bayerne mali zvýšiť konkurenciu najmä na poste pravého obrancu a v krídelných priestoroch.

Flick podložil tieto argumenty predovšetkým nelichotivou situáciou, ktorá sa týka zdravotného stavu viacerých hráčov, keďže aktuálne sú mimo hry obrancovia Niklas Süle, Lucas Hernández a Javi Martínez, ako aj krídelníci Kingsley Coman a Serge Gnabry.

Športový riaditeľ bavorského klubu Hasan Salihamidžič priznal, že bol z Flickových slov trošku prekvapený. Vzápätí však dodal, že s kormidelníkom A-mužstva vo všetkom súhlasí.

"Hansi Flick zhodnotil súčasnú situáciu a dospel k záveru, že sa musíme posilniť. Všetci vrátane mňa to musia akceptovať. Hansi je hlavný tréner a chcem mu pomôcť. Zvažujeme všelijaké možnosti, ale posilnenie tímu je ťažké," vyhlásil Salihamidžič a zdôraznil, že Mníchovčania nebudú ochotní míňať na transfery veľké peniaze.

"Musí to byť v rámci našich finančných limitov. Treba si uvedomiť, že budúcnosť Bayernu nestojí na tom, koho privedieme na pozíciu pravého obrancu," dodal 43-ročný rodák z Bosny a Hercegoviny.

Viac k témam: Bundesliga, I. bundesliga
Zdroj: Webnoviny.sk - Bayern Mníchov potrebuje posily, tréner Flick má podporu športového riaditeľa klubu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.