Sobota, 27. apríl 2024
Mimoriadne správy

Arsenal kritizuje výber dejiska finále Európskej ligy, fanúšikovia adresovali viacero problémov

 Webnoviny  17. máj 2019  260  
Arsenal kritizuje výber dejiska finále Európskej ligy, fanúšikovia adresovali viacero problémov

LONDÝN 17. mája (WebNoviny.sk) - Zástupcovia anglického futbalového klubu Arsenal Londýn kritizujú výber dejiska finále Európskej ligy 2018/2019.

Záverečný duel, v ktorom sa predstavia vo finálovej konfrontácii proti mestskému konkurentovi FC Chelsea, sa má odohrať 29. mája v metropole Azerbajdžanu Baku.

Vedenie "kanonierov" adresovalo otvorenú sťažnosť Európskej futbalovej únii (UEFA). V nej uvádza, že priaznivci klubu budú mať problémy dostať sa do krajiny samotnej. Obidva fanúšikovské tábory navyše dostali iba 6000 vstupeniek na tento zápas, ktorý sa odohrá na štadióne s kapacitou 68 700 divákov.

"Dostali sme veľa sťažností od priaznivcov a zdieľame ich znepokojenie. Požadujeme od UEFA, aby do budúcnosti lepšie zvážila požiadavky fanúšikov a logistiku pre takéto podujatie. Čo sa stalo v tomto ročníku, je neakceptovateľné a nemôže sa to opakovať," píše Arsenal vo svojom oficiálnom vyhlásení.

Viac k témam: Arsenal FC, Baku, Európska liga UEFA, FC Chelsea, UEFA Európska futbalová únia
Zdroj: Webnoviny.sk - Arsenal kritizuje výber dejiska finále Európskej ligy, fanúšikovia adresovali viacero problémov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.