Streda, 22. máj 2024
Mimoriadne správy

Adrián Guľa sa stal novým trénerom slovenskej futbalovej „21“

 Webnoviny   7. máj 2018  353  
Adrián Guľa sa stal novým trénerom slovenskej futbalovej „21“

BRATISLAVA 7. mája (WebNoviny.sk) - Adrián Guľa je novým trénerom slovenskej mužskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov. Predstavitelia Slovenského futbalového zväzu (SFZ) o tom informovali v pondelok predpoludním počas tlačovej konferencie v Bratislave.

Odporúčame:
Je to oficiálne, tréner slovenskej „21“ Brunegraf mieri k Hapalovi do Sparty

Guľa vo funkcii nahradil Ota Brunegrafa, ktorý mužstvo viedol v marcových stretnutiach kvalifikácie o postup na ME 2019 do Talianska po odchode Pavla Hapala do pražskej Sparty. Štyridsaťdvaročný Guľa od roku 2013 je šéfom lavičky MŠK Žilina, vlani "šošonov" priviedol k zisku národného titulu.

"Dohodli sme sa, že dokončí aktuálnu kvalifikáciu a potom na nasledujúci kvalifikačný cyklus. Pán Guľa je zmluvne viazaný v MŠK Žilina, jeho majiteľ pán Antošík nám vyšiel v ústrety a uvoľnil ho pre túto funkciu. Som rád, že tréner, s ktorým sme sa dohodli, spĺňa najvyššie kritériá," povedal prezident SFZ Ján Kováčik.

Viac k témam: Adrián Guľa, futbal, slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov
Zdroj: Webnoviny.sk - Adrián Guľa sa stal novým trénerom slovenskej futbalovej „21“ © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.