Sobota, 1. jún 2024
Mimoriadne správy

Adam Nemec preferuje pôsobenie v zahraničí, záujem má poľský Korony Kielce

 Webnoviny  31. júl 2018  257  
Adam Nemec preferuje pôsobenie v zahraničí, záujem má poľský Korony Kielce

KIELCE 31. júla (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalový reprezentant Adam Nemec sa ocitol v hľadáčiku účastníka najvyššej poľskej futbalovej súťaže Korony Kielce. Referuje o tom web radio.kielce.pl.

Tridsaťdvaročný rodák z Banskej Bystrice doteraz hrával za rumunský klub Dinamo Bukurešť, od 1. júla je voľný hráč. V ostatných dňoch sa jeho meno spomínalo v súvislosti s cyperským FC Pafos aj slovenským šampiónom FC Spartak Trnava.

Odporúčame:
Spartak Trnava sa v prípade postupu v Lige majstrov posilní, ale Adam Nemec to nebude

Generálny manažér druhého menovaného klubu Pavel Hoftych však v pondelok poprel, že by v "malom Ríme" pracovali na príchode vysokého zakončovateľa. "Typologicky by to bol do nášho herného systému zaujímavý hráč, v kontakte však nie sme. Máme informácie od jeho agentov, že preferuje zahraničie," povedal Hoftych pre Trnavský hlas.

Viac k témam: Adam Nemec
Zdroj: Webnoviny.sk - Adam Nemec preferuje pôsobenie v zahraničí, záujem má poľský Korony Kielce © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.