Piatok, 19. apríl 2024
Mimoriadne správy

Zoologické záhrady trápi zlá finančná situácia, podporí ich benefičný online koncert

 Webnoviny   3. máj 2021  285  
Zoologické záhrady trápi zlá finančná situácia, podporí ich benefičný online koncert

3.5.2021 (Webnoviny.sk) - Zoologické záhrady v zlej finančnej situácii má podporiť online benefičný koncert „Hráme pre 20 ZOO“. V tlačovej správe to uviedol hovorca Národnej zoologickej záhrady Bojnice Pavel Procner.

Koncert zorganizovala Únia českých a slovenských zoologických záhrad (UCSZOO). Výťažok z neho bude venovaný dvadsiatim zoologickým záhradám na Slovensku a v Českej republike.

Koncert sa uskutoční v nedeľu 9. mája 17:00, predpredaj vstupeniek bol spustený 30. apríla. Cieľom dobročinného projektu je získať čo najviac finančných prostriedkov pre zoologické záhrady. Výťažok má podporiť výrazné straty, spôsobené pandémiou COVID-19.

Na koncerte vystúpia interpreti ako No Name, Rybyčky 48, Dan Bárta, MIG21, Jakub Děkan, Denoi, LinaKaro či Igor Orozovič so svojou kapelou.

Viac k témam: benefičný koncert, koronakríza, Pandémia, zoologická záhrada
Zdroj: Webnoviny.sk - Zoologické záhrady trápi zlá finančná situácia, podporí ich benefičný online koncert © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.