Pondelok, 30. september 2024
Jasno  3,9 °C
Mimoriadne správy

Štátna filharmónia Košice chystá online Novoročný koncert, spievať bude aj operná diva Adriana Kučerová

 Webnoviny   1. január 2021  228  
Štátna filharmónia Košice chystá online Novoročný koncert, spievať bude aj operná diva Adriana Kučerová

1.1.2022 (Webnoviny.sk) - Po úspechu prvého priameho prenosu z Vianočného koncertu chystá v rovnakom duchu Štátna filharmónia Košice (ŠfK) aj Novoročný koncert. Informovala o tom Lucia Radzová zo Štátnej filharmónie Košice.

Pod vedením šéfdirigenta ŠfK Roberta Jindru a v doprovode košických filharmonikov prinesú klasické umenie priamo do obývačiek sopranistka Adriana Kučerová a tenorista Pavol Bršlík.

Priamy prenos z Novoročného koncertu sa uskutoční na Nový rok – v sobotu 1. januára o 19:00 na Facebooku a YouTube kanáli Štátnej filharmónie Košice. Koncert bude následne dostupný 24 hodín. Novoročný koncert ŠfK prinesie diela Franza Lehára, Franza von Suppé, Emmericha Kálmána i Leonarda Bernsteina.

Viac k témam: Online koncert
Zdroj: Webnoviny.sk - Štátna filharmónia Košice chystá online Novoročný koncert, spievať bude aj operná diva Adriana Kučerová © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.