Piatok, 26. apríl 2024
Mimoriadne správy

Spice Girls odštartovali comebackové turné, na pódium sa vrátili po siedmich rokoch

 Webnoviny  25. máj 2019  200  
Spice Girls odštartovali comebackové turné, na pódium sa vrátili po siedmich rokoch

BRATISLAVA 25. mája (WebNoviny.sk) - Britská skupina Spice Girls v piatok v Dubline odštartovala očakávané comebackové turné. Štvorica, bez Victorie Beckham, sa na koncertné pódium vrátila po siedmich rokoch.

Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm a Geri Horner sa v dublinskom Croke Park predstavili pred asi 58-tisíc fanúšikmi a fanúšičkami, ktorým zaspievali zmes svojich najväčších hitov. Na koncerte sa zúčastnil aj írsky premiér Leo Varadkar.

Spice Girls ohlásili návrat na koncertné pódiá v novembri po mesiacoch špekulácií. Zatiaľ majú naplánovaných len 13 zastávok v Írsku a Veľkej Británii, ktoré vyvrcholia 15. júna koncertom na londýnskom Wembley.

Spice Girls *


* vznikli v roku 1994. Na konte majú nahrávky Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). Po veľkom úspechu si dali v roku 2000 pauzu a znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné. Naposledy sa spolu predstavili na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012.


Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: spice girls
Zdroj: Webnoviny.sk - Spice Girls odštartovali comebackové turné, na pódium sa vrátili po siedmich rokoch © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.