Sobota, 4. máj 2024
Malá oblačnosť  16,1 °C
Mimoriadne správy

Simply Red si do Bratislavy privezú svoju krajanku, koncert otvorí Mica Paris

 Webnoviny  13. máj 2022  212  
Simply Red si do Bratislavy privezú svoju krajanku, koncert otvorí Mica Paris

13.5.2022 (Webnoviny.sk) - Anglická formácia Simply Red, na čele so spevákom Mickom Hucknallom, už túto zimu vystúpi v Bratislave. Koncert sa uskutoční 3. decembra 2022 v NTC Aréne.

Zaznejú hity ako “Stars“, “Holding Back the Years“, “Fairground“ či “Money’ s Too Tight To Mention“, ktoré mapujú hviezdnu kariéru kapely, ale aj novšie skladby z posledného albumu zoskupenia “Blue Eyed Soul”.



https://www.youtube.com/watch?v=izOdvBmTDh0

Európske turné Simply Red, ktoré prerušila pandémia, nanovo odštartuje presne na Medzinárodný deň detí v Írsku. Tento rok skupina postupne odohrá takmer 60 koncertov. Celosvetovo populárne hviezdy sa rozhodli svoje vystúpenia osviežiť špeciálnym hosťom. Koncerty otvorí známa speváčka, moderátorka a herečka, Mica Paris, ktorá hudbou žije doslova odmalička.

Od útleho veku spievala v gospelovom zbore, do pozornosti širokej verejnosti sa dostala vďaka debutovému albumu So Good v roku 1988. Počas svojej hudobnej kariéry stihla vydať osem albumov, z ktorých si výber skladieb budú môcť návštevníci koncertu vychutnať už 3. decembra 2022 v bratislavskej NTC Aréne. Vstupenky sú dostupné na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal



https://www.youtube.com/watch?v=CrYDzl76Rpg

 

Viac k témam: Simply Red
Zdroj: Webnoviny.sk - Simply Red si do Bratislavy privezú svoju krajanku, koncert otvorí Mica Paris © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.