Piatok, 19. apríl 2024
Mimoriadne správy

Rapper Rytmus sa oženil, jeho manželkou sa stala Jasmina Alagič

 Webnoviny  18. máj 2019  375  
Rapper Rytmus sa oženil, jeho manželkou sa stala Jasmina Alagič

BRATISLAVA 18. mája (WebNoviny.sk) - Slovenský rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič sa zosobášili. Informuje o tom portál Topky.sk. Dvojica si svoje áno povedala v sobotu popoludní na zámku v Pezinku.

Šaty navrhla Jana Pištejová


Okrem najbližšej rodiny novomanželov sa na svadbe zúčastnilo viacero celebritných hostí, ako napríklad Rytmusovi kolegovia z formácie Kontrafakt Anys a Ego, speváčky Sima Hegerová a Anita Soul, speváci Igor Kmeťo a Igor Kmeťo mladší, hudobník Martin Valihora, tanečníci Johny Perfecto Mečoch a Tony Moises, prominentná lekárka Alena Pallová či módna návrhárka Jana Pištejová, ktorá sa postarala o nevestine šaty. Hostia po obrade vypustili do vzduchu červené a zlaté balóniky v tvare srdca.

Rytmus a Alagič potvrdili, že tvoria pár vlani v máji. V novembri zase informovali, že sa zasnúbili. Dvojica spolu čaká prvé dieťa.

Finalistka súťaže miss universe


Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský, začínal v spomínanej skupine Kontrafakt, neskôr sa však vydal aj na sólovú dráhu. Na konte má štúdiové albumy Bengoro (2006), Kral (2009), Fenomen (2011) a Krstný otec (2016).

Jasmina Alagič sa venuje modelingu. V roku 2009 bola finalistkou súťaže Miss Universe Slovenskej republiky, nedávno sa predstavila ako moderátorka šou Československá Super Star a účinkovala aj v projekte Tvoja tvár znie povedome. Informácie pochádzajú z webstránky www.topky.sk a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: svadba
Zdroj: Webnoviny.sk - Rapper Rytmus sa oženil, jeho manželkou sa stala Jasmina Alagič © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.