Sobota, 20. apríl 2024
Mimoriadne správy

Netflix začne rušiť účty, ktoré platia predplatné, ale sú viac ako rok neaktívne

 Webnoviny  23. máj 2020  452  
Netflix začne rušiť účty, ktoré platia predplatné, ale sú viac ako rok neaktívne

23.5.2020 (Webnoviny.sk) - Streamovacia platforma Netflix začne rušiť účty, ktoré sú viac ako rok neaktívne, no stále platia predplatné. Podľa spoločnosti sú takýchto neaktívnych účtov státisíce a jej rozhodnutie tak môže pomôcť zábudlivým zákazníkom ušetriť peniaze. Informuje o tom spravodajský portál BBC.

Netflix pred zrušením ich účtov používateľov upozorňuje prostredníctvom e-mailov. Spoločnosť uviedla, že upozornenia posiela ľuďom, ktorí sa zaregistrovali s kreditnou kartou alebo inou platobnou metódou a v priebehu roka od registrácie si nič nepozreli.

Upozornenia dostanú tiež používatelia, ktorí za službu platia a nepozreli si nič v priebehu ostatných dvoch rokov. Netflix sa majiteľov týchto neaktívnych účtov pýta, či chcú pokračovať v predplácaní jeho služieb, a ak neodpovedajú, zruší ich.

Streamovacia služba si zachová dáta o pozeraní z deaktivovaných účtov. V prípade, že by si používateľ, chcel znovu začať Netflix predplácať, bude mať prístup k svojím preferenciám.

Viac k témam: streamovacia služba
Zdroj: Webnoviny.sk - Netflix začne rušiť účty, ktoré platia predplatné, ale sú viac ako rok neaktívne © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.