Štvrtok, 2. máj 2024
Jasno  11,5 °C
Mimoriadne správy

Nestville Chopper fest 2018 ponúkne skvelú rockovú hudbu aj kaskadérsku show

 Webnoviny  25. júl 2018  382  
Nestville Chopper fest 2018 ponúkne skvelú rockovú hudbu aj kaskadérsku show

BRATISLAVA 25. júla (WebNoviny.sk) - Dňa 28.7.2018 to bude v Hniezdnom opäť žiť. V poradí už piaty ročník Nestville Chopper fest 2018, ktorý pripravuje pre návštevníkov Nestville Park v spolupráci s klubom Tilters, prichystal zaujímavý program, kde si prídu na svoje nielen milovníci motoriek.

Kaskadérska show


Keďže rock neodmysliteľne patrí k motorkárskemu štýlu, na hlavnom pódiu sa predstavia rockové kapely ako ESTER, GeRock - Kabát revival, ELEVENHILL, WE4 a rádio Rocková republika. Celým podujatím bude návštevníkov sprevádzať známa tvár, akou je bezpochyby Braňo Mojsej.

„Na Nestville Chopper fest sa veľmi tešíme. Aj keď nikto v kapele zatiaľ nie je aktívnym motorkárom, naša hudba akosi prirodzene korešponduje s týmto životným štýlom a komunitou. Veľmi radi si pozrieme krásne motorky aj exhibície a dáme si jeden poriadny rockový set, ako sa na túto akciu patrí,“ prezradil Marián Ferenc , spevák kapely  ELEVENHILL, ktorá svojou skladbou Room of Ghosts uchvátila kritikov a bola nominovaná v kategórii “Objav roka” na prestížnych RadioHeads Award 2015.

Priam nadprirodzené schopnosti predvedú kaskadéri počas Kaskadérskej show na motorkách Libora Podmola.


https://www.youtube.com/watch?v=WFI46BLVpFk


Krásne a silné stroje môžu návštevníci obdivovať  i počas Spanilej jazdy po meste Stará Ľubovňa. Okrem toho bude v areáli Nestville Parku pripravená výstava motoriek.

Prísť s motorkou sa navyše vyplatí. Okrem možnosti zapojiť sa do motorkárskych súťaží o atraktívne ceny, každý motorkár dostane balíček, ktorý obsahuje tričko Nestville Chopper fest, poukážku na guľáš a nálepky na motorku Nestville Chopper fest. Pre motorkárov bude pripravené aj stanové mestečko.

Oslava motorkárského klubu Tilters


Organizátori potešia i nadšencov stolného futbalu. Prichystali pre nich prekvapenie v podobe turnaja v stolnom futbale Nestville SortaCUP vol.8.

Súčasťou podujatia bude i Nestville Whisky zóna, kde sa môžu návštevníci zoznámiť s históriou výroby tohto lahodného moku. Účastníci  Nestville Chopper festu si navyše môžu fľašu  Nestville whisky naplniť sami, zavoskovať a odniesť domov ako skvelý darček.

Bohatý sprievodný program čaká aj najmenších návštevníkov. Čoko & Fruxi detská zóna poteší každý mlsný jazýček a pripraví pre deti nezabudnuteľný deň. Program spestrí aj oslava motorkárského klubu Tilters. Už teraz je isté, že aj piaty ročník Nestville Chopper festu prinesie mnoho zábavy pre deti i dospelých.

Viac k témam: festival
Zdroj: Webnoviny.sk - Nestville Chopper fest 2018 ponúkne skvelú rockovú hudbu aj kaskadérsku show © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.