Streda, 24. apríl 2024
Slabý dážď  3,5 °C
Mimoriadne správy

Koncert skupiny Elán, ktorý sa mal konať v Martine, presunuli na september

 Webnoviny  10. jún 2017  304  
Koncert skupiny Elán, ktorý sa mal konať v Martine, presunuli na september

BRATISLAVA 10. júna (WebNoviny.sk) - Koncert skupiny Elán, ktorý sa mal konať v sobotu v martinskom amfiteátri, je presunutý na 23. septembra. Informoval o tom v sobotu manažér Elánu Michal Čimera.

Koncert je podľa neho presunutý z technických a bezpečnostných dôvodov. "Chyba nie je na strane promotéra ani skupiny Elán. Je to vyššia moc, ktorú nemôžeme ovplyvniť," uvádza sa v stanovisku skupiny. "Vzhľadom na to, že nám v prvom rade ide hlavne o zdravie a bezpečnosť vás všetkých, sme nútení termín koncertu preložiť na iný termín," dodáva Čimera.

Koncert Elánu v Martine bol podľa neho do posledného miesta vypredaný. Vstupenky zakúpené na pôvodný termín zostanú v platnosti aj pre náhradný termín.





Viac k témam: hudba
Zdroj: Webnoviny.sk - Koncert skupiny Elán, ktorý sa mal konať v Martine, presunuli na september © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.