Utorok, 7. máj 2024
Oblačno  12 °C
Mimoriadne správy

Herečka Naya Rivera nebola pod vplyvom drog, pitva ukázala skutočnú príčinu smrti

 Webnoviny  15. júl 2020  435  
Herečka Naya Rivera nebola pod vplyvom drog, pitva ukázala skutočnú príčinu smrti

15.7.2020 (Webnoviny.sk) - Americká herečka a speváčka Naya Rivera sa nešťastnou náhodou utopila, informovali vyšetrovatelia po vykonaní pitvy. "Príčinou smrti je utopenie a spôsobom nehoda," skonštatovala kancelária súdneho lekára okresu Ventura, uvádza spravodajský portál BBC.

"Výsledky pitvy zodpovedajú utopeniu a stav tela sa zhoduje s časom, ktorý strávila pod vodou," napísal súdny lekár v správe, ktorú zdieľali prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Počas autopsie neidentifikovali žiadne traumatické poranenia alebo chorobné procesy.

Vzorky putovali na toxikologické testy


"Vyšetrovanie ani pitva neindikovali, že by rolu v úmrtí zohrali drogy alebo alkohol," uviedli tiež s tým, že vzorky odoslali na toxikologické testy.

Telo 33-ročnej rodáčky z kalifornskej Santa Clarity našli v pondelok, päť dní po tom, ako zmizla počas člnkovania so synom na jazere Piru v južnej Kalifornii.

Predstaviteľka Santany Lopez zo seriálu Glee (2009 - 2015) si minulú stredu popoludní pri jazere Piru, severozápadne od Los Angeles, prenajala čln a vyrazila na výlet so štvorročným synom.

Asi tri hodiny po tom, ako si matka so synom požičali čln, našli už len opustenú loď so spiacim chlapcom v záchrannej veste. Jazero, ktoré je asi hodinu jazdy autom od Los Angeles, a jeho okolie prehľadávali desiatky ľudí, zväčša potápačov, s pomocou vrtuľníkov, dronov, štvorkoliek a tiež sonaru.

Syna mala s bývalým manželom


Nayu Riveru môžu diváci a diváčky poznať aj zo seriálu The Royal Family (1991- 1992), v ktorom stvárňovala Hillary Winston. V rokoch 2002 až 2006 sa predstavila v niekoľkých epizódach The Bernie Mac Show (2001 - 2006). Menšie úlohy si vyskúšala aj v ďalších televíznych projektoch či vo filmoch At the Devil's Door (2014) a Mad Families (2017).

V roku 2011 podpísala zmluvu s hudobným vydavateľstvom Columbia Records, prostredníctvom ktorého mala vydať svoj debutový album, no ten sa dosiaľ nedostal na trh. V roku 2013 predstavila singel Sorry, v ktorom hosťuje jej bývalý snúbenec Big Sean.

V roku 2014 sa vydala za herca Ryana Dorseyho, ktorý je otcom jej syna Joseyho Hollisa. Pár sa v roku 2018 rozviedol a dohodol na spoločnom opatrovníctve potomka.

Viac k témam: tragická nehoda, utopenie
Zdroj: Webnoviny.sk - Herečka Naya Rivera nebola pod vplyvom drog, pitva ukázala skutočnú príčinu smrti © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.