Piatok, 3. máj 2024
Zamračené  12,1 °C
Mimoriadne správy

Herec Bob Odenkirk skolaboval rovno na pľaci, ratovali ho kolegovia zo štábu

 Webnoviny  29. júl 2021  330  
Herec Bob Odenkirk skolaboval rovno na pľaci, ratovali ho kolegovia zo štábu

29.7.2021 (Webnoviny.sk) - Americký herec Bob Odenkirk je po kolapse v dôsledku srdcových problémov v stabilizovanom stave. Informovali o tom jeho zástupcovia s tým, že 58-ročný herec sa zotavuje v nemocnici.

„Môžeme potvrdiť, že Bob je po incidente súvisiacom so srdcom v stabilizovanom stave,“ uviedli vo vyhlásení a zároveň v mene herca a jeho rodiny poďakovali lekárom a sestrám, hereckému obsadeniu, štábu a producentom aj všetkým, ktorí mu želali rýchle uzdravenie, a požiadali o rešpektovanie súkromia počas jeho zotavovania.

Ihneď mu volali sanitku


Odenkirk skolaboval v utorok na pľaci v Novom Mexiku počas nakrúcania seriálu Volajte Saulovi (2015). Podľa viacerých správ práve nakrúcal scénu obľúbeného spin-offu Perníkového tatka (2008 - 2013), keď mu zrazu prišlo zle. Členovia štábu mu okamžite poskytli pomoc a zavolali sanitku, ktorá ho previezla do miestnej nemocnice.

Odenkirkov syn Nate, starší z jeho dvoch detí, tiež krátko pred zverejnením vyhlásenia prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter napísal, „Bude v poriadku.“

Nakrúcajú poslednú sezónu


Herec, režisér, scenárista a producent Bob Odenkirk, celým menom Robert John Odenkirk, je známy najmä ako Saul Goodman (Jimmy McGill) zo spomenutých seriálov Perníkový tatko a Volajte Saulovi. Na konte má dve Primetime Emmy, pričom si vyslúžil aj ďalších 14 nominácií a tiež štyri nominácie na Zlatý glóbus.

Účinkoval napríklad aj v Saturday Night Live (1975), seriáloch Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014) a Fargo (2014) či filmoch Nebraska (2013), The Post: Aféra v Pentagone (2017), Malé ženy (2019) alebo Nikto (2021).

Tvorcovia v súčasnosti nakrúcajú poslednú, šiestu sezónu Volajte Saulovi, ktorá by sa mala do vysielania AMC dostať v roku 2022. Seriál sleduje prerod Odenkirkovej postavy z trápiaceho sa právnika menom Jimmy McGill na Saula Goodmana, ktorého stvárňoval v Perníkovom tatkovi.

Viac k témam: herec, kolaps
Zdroj: Webnoviny.sk - Herec Bob Odenkirk skolaboval rovno na pľaci, ratovali ho kolegovia zo štábu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.