Sobota, 18. máj 2024
Prevažne slnečno  17 °C
Mimoriadne správy

Bruno Mars ovládol nominácie na American Music Awards, cenu môžu získať aj autori hitu Despacito

 Webnoviny  12. október 2017  93  
Bruno Mars ovládol nominácie na American Music Awards, cenu môžu získať aj autori hitu Despacito

NEW YORK 12. októbra (WebNoviny.sk) - Americký spevák a hudobník Bruno Mars ovládol tohtoročné nominácie na American Music Awards. Rodák z Honolulu získal dovedna osem nominácií a to v kategóriách Interpret roka, Videoklip roka, Najobľúbenejší album - pop/rock, Najobľúbenejší interpret - pop/rock, Najobľúbenejší interpret - soul/r'n'b, Najobľúbenejší album - soul/r'n'b, Najobľúbenejšia skladba - soul/r'n'b a Najobľúbenejší interpret - adult contemporary.

O tri nominácie menej získali formácia The Chainsmokers, rapperi Drake a Kendrick Lamar a speváci Ed Sheeran a The Weeknd. Všetci menovaní sa pritom rovnako ako Bruno Mars uchádzajú aj o hlavnú cenu pre Interpreta roka. Štyri nominácie získali Justin Bieber, Daddy Yankee a Luis Fonsi, ktorí spolupracovali na letnom hite Despacito.

Udeľovanie American Music Awards sa uskutoční 19. novembra v losangeleskom Microsoft Theater.

Informácie pochádzajú z agentúry AP a webstránky www.billboard.com.



Viac k témam: American Music Awards, Bruno Mars, hudba
Zdroj: Webnoviny.sk - Bruno Mars ovládol nominácie na American Music Awards, cenu môžu získať aj autori hitu Despacito © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.