Piatok, 17. máj 2024
Oblačno  10,6 °C
Mimoriadne správy

Zisk matky VÚB banky vďaka vyšším výnosom z poplatkov a provízií stúpol takmer o 40 percent

 Webnoviny   9. máj 2018  218  
Zisk matky VÚB banky vďaka vyšším výnosom z poplatkov a provízií stúpol takmer o 40 percent

MILÁNO 8. mája (WebNoviny.sk) - Banka Intesa Sanpaolo dosiahla v prvom kvartáli tohto roka rast zisku takmer o 40 percent, a to vďaka vyšším výnosom z poplatkov a provízií.

Odporúčame:
Spoločnosť Quatro sa sťahuje do pobočiek VÚB banky, firmy si sľubujú nárast klientov

Druhá najväčšia talianska banka v utorok informovala, že jej čistý zisk za január až marec vzrástol na 1,25 mld. eur z úrovne 901 mil. eur, na ktorej bol v rovnakom období minulého roka. Čisté výnosy z poplatkov a provízii sa zvýšili o 4,5 percenta na 2 mld. eur. Čisté úrokové výnosy stagnovali na úrovni 1,8 mld. eur.

Členom medzinárodnej bankovej skupiny Intesa Sanpaolo je aj slovenská VÚB banka. Svoje služby poskytuje prostredníctvom siete 187 retailových pobočiek, 8 pobočiek pre prémiových klientov, 32 firemných pobočiek a 11 hypotekárnych centier. Banka zároveň prevádzkuje aj jednu pobočku v Českej republike.

Viac k témam: banky, Intesa Sanpaolo, Vúb Banka
Zdroj: Webnoviny.sk - Zisk matky VÚB banky vďaka vyšším výnosom z poplatkov a provízií stúpol takmer o 40 percent © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.