Štvrtok, 2. máj 2024
Mimoriadne správy

Z Košíc sa bude pravidelne lietať aj do Mníchova, spoločnosť Eurowings pridala novú linku

 Webnoviny   4. máj 2018  346  
Z Košíc sa bude pravidelne lietať aj do Mníchova, spoločnosť Eurowings pridala novú linku

BRATISLAVA 4. mája (WebNoviny.sk) - Košice dostanú nové pravidelné letecké spojenie. Spoločnosť Eurowings, ktorá patrí do skupiny Lufthansa, totiž ohlásila, že od jesene tohto roka spojí Košice s Mníchovom.

Pôjde tak o druhú pravidelnú leteckú linku spoločnosti Eurowings na Slovensku po tom, čo len koncom apríla ohlásila prevádzkovanie letov medzi Košicami a Düsseldorfom.

Odporúčame:
Spoločnosť Eurowings prepojí Košice s Düsseldorfom, leteckú linku si mesto vysúťažilo

Prvý let z Košíc na druhé najväčšie nemecké letisko v Mníchove pritom Eurowings avizuje rovnako, ako v prípade linky do Düsseldorfu, na nedeľu 28. októbra 2018. Linka bude prevádzkovaná dvakrát týždenne, a to v piatok a v nedeľu, lietadlom typu Airbus A320 s kapacitou 174 sedadiel. Letenky sú už dostupné na internetovej stránke dopravcu.

Už oznámené lety z Košíc do Düsseldorfu bude nemecká spoločnosť Eurowings prevádzkovať štyrikrát týždenne v pondelok, stredu, piatok a v nedeľu. Na tejto linke bude využívať lietadlo typu Q400.

Viac k témam: Eurowings, Letisko Košice, Lufthansa, Mníchov
Zdroj: Webnoviny.sk - Z Košíc sa bude pravidelne lietať aj do Mníchova, spoločnosť Eurowings pridala novú linku © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.