Sobota, 4. máj 2024
Slnečno  18,5 °C
Mimoriadne správy

Z Bratislavy sa bude opäť možné dostať do Eindhovenu, Ryanair obnoví obľúbenú leteckú linku

 Webnoviny  18. marec 2019  230  
Z Bratislavy sa bude opäť možné dostať do Eindhovenu, Ryanair obnoví obľúbenú leteckú linku

BRATISLAVA 18. marca (WebNoviny.sk) - Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair od 1. apríla obnoví pravidelnú linku z Bratislavy do holandského Eindhovenu. Stane sa tak po piatich mesiacoch od zrušenia tohto leteckého spojenia.

Ako v pondelok informovala hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika Veronika Ševčíková, z Bratislavy sa bude do Eindhovenu a spiatočne lietať rovnako ako v minulosti s frekvenciou dvakrát týždenne, v pondelok a piatok.

"Novú leteckú linku z Bratislavy do Eindhovenu začal dopravca Ryanair prevádzkovať vlani v júni s frekvenciou dvakrát týždenne. Od novembra však lety z Bratislavy do holandského Eindhovenu a z neho zrušil z dôvodu zatvorenia svojej základne v Eindhovene," uviedla Ševčíková. Ryanair však obľúbenú linku opäť vracia do svojho letného letového poriadku.

Viac k témam: Eindhoven, Letisko M. R. Štefánika - Airport Bratislava, Ryanair
Zdroj: Webnoviny.sk - Z Bratislavy sa bude opäť možné dostať do Eindhovenu, Ryanair obnoví obľúbenú leteckú linku © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.