Sobota, 20. apríl 2024
Mimoriadne správy

Sulík chce väčšiu slobodu pri odpisovaní, ale aj obmedzenie zamestnávania zahraničných pracovníkov

 Webnoviny  22. jún 2021  210  
Sulík chce väčšiu slobodu pri odpisovaní, ale aj obmedzenie zamestnávania zahraničných pracovníkov

22.6.2021 (Webnoviny.sk) - Výrazne väčšia sloboda v odpisovaní a aj obmedzenie zamestnávania pracovníkov zo zahraničia v regiónoch, kde je viac ako 5-percentná nezamestnanosť.

To sú dve z 12 pokrízových opatrení, ktoré plánuje predstaviť koaličná strana Sloboda a Solidarita už tento štvrtok. V utorkovej relácii Rádia Expres Braňo Závodský naživo to povedal minister hospodárstva a šéf liberálov Richard Sulík.

Viac o téme: Ekonomické dopady koronavírusu


Ako dodal, základné kontúry daňovo-odvodovej reformy zatiaľ z Ministerstva financií SR nedostali. „Daňovo-odvodová reforma je v takom mŕtvom stave, čo sa týka prijímacieho procesu," skonštatoval Sulík. Zároveň potvrdil, že on osobne by bol za zníženie DPH pre gastro sektor.

Viac k témam: Ekonomické dopady koronavírusu, finančná pomoc, zníženie DPH
Zdroj: Webnoviny.sk - Sulík chce väčšiu slobodu pri odpisovaní, ale aj obmedzenie zamestnávania zahraničných pracovníkov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.