Štvrtok, 25. apríl 2024
Mimoriadne správy

Správa štátnych hmotných rezerv má novú podpredsedníčku, prázdny post obsadí Zarembová

 Webnoviny  14. október 2021  178  
Správa štátnych hmotných rezerv má novú podpredsedníčku, prázdny post obsadí Zarembová

14.10.2021 (Webnoviny.sk) - Novou podpredsedníčkou Správy štátnych hmotných rezerv SR bude Silvia Zarembová. Vo štvrtok o tom rozhodla vláda.

Zarembová naposledy pôsobila ako riaditeľka odboru riadenia štátnych hmotných rezerv, predtým bola poverená riadením odboru mobilizačných rezerv a pohotovostných zásob. Celkovo pracuje v štátnych rezervách od roku 2011.

Miesto bolo prázdne už dlho


Post podpredsedu úradu bol uvoľnený dlhodobo. Ešte v septembri minulého roka ho na vlastnú žiadosť opustila Zuzana Šubová. Ako dôvod uviedla nekompetentné a netransparentné riadenie úradu nominantom strany SaS Jánom Rudolfom.

Nečakaný odchod a obvinenia


Minister hospodárstva Richard Sulík videl za odchodom Šubovej osobné dôvody, samotný Rudolf obvinenia kategoricky odmietol a Šubovú obvinil z toho, že ho nerešpektovala a spochybňovala jeho pôsobenie.

Viac k témam: Vymenovanie do funkcie
Zdroj: Webnoviny.sk - Správa štátnych hmotných rezerv má novú podpredsedníčku, prázdny post obsadí Zarembová © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.