Utorok, 1. október 2024
Mimoriadne správy

„Slovenský Parndorf“ pri Voderadoch bankrotuje, outletu nepomohol ani ozdravný plán

 Webnoviny  26. júl 2018  464  
„Slovenský Parndorf“ pri Voderadoch bankrotuje, outletu nepomohol ani ozdravný plán

BRATISLAVA 26. júla (WebNoviny.sk) - Najväčšie outletové centrum na Slovensku pri obci Voderady bankrotuje. Vo štvrtok o tom informoval týždenník Trend na svojom webe. Ako ďalej uvádza, výpredajový komplex požiadal súdy o vyhlásenie konkurzu.

Ďalší osud „slovenského Parndorfu“ je teraz v rukách súdov. S problémami sa pritom komplex musel pasovať už v minulosti, no nepomohol mu ani ozdravný plán, ktorý dal prevádzkovateľovi centra rok a pol na to, aby našiel nového investora.

Firma, ktorá stojí za celým centrom, požiadala podľa Trendu o vyhlásenie konkurzu Okresný súd Bratislava I. Rozhodnutie súdu o začatí konania vyšlo v štvrtkovom Obchodnom vestníku. „Súd začína konkurzné konanie voči dlžníkovi One Fashion Outlet 1,“ informuje súd v aktuálnom vydaní vestníka.

Odporúčame:
Strana SaS predstavila vlastné riešenia na zníženie počtu exekúcií, s vládnym návrhom nesúhlasí

Projekt outletového centra otvorili na jeseň 2013 po niekoľkoročných prieťahoch a meškaní. Na ploche 15-tisíc štvorcových metrov priniesol 70 obchodov.

Mohol sa pochváliť značkami ako Adidas, Nike, Puma, Levi`s, Mustang či Baldinini. Súčasťou komplexu sú aj reštaurácie či oddychová zóna s vodnou plochou. Kapacita parkovísk dosahuje 1 300 státí. Developerom projektu bola spoločnosť Realiz a v orgánoch spoločnosti sedel podľa týždenníka Trend do roku 2015 aj podnikateľ Ladislav Bašternák.

Viac k témam: bankrot, One fashion outlet Voderady, Voderady
Zdroj: Webnoviny.sk - „Slovenský Parndorf“ pri Voderadoch bankrotuje, outletu nepomohol ani ozdravný plán © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.