Štvrtok, 25. apríl 2024
Slnečno  7,5 °C
Mimoriadne správy

Slovenská pošta má vážny problém so zamestnancami, doručovanie zásielok môže meškať

 Webnoviny  16. február 2021  249  
Slovenská pošta má vážny problém so zamestnancami, doručovanie zásielok môže meškať

16.2.2021 (Webnoviny.sk) - Slovenská pošta má pre aktuálnu pandémiu problémy s doručovaním zásielok v Seredi v okrese Galanta. Situácia je podľa hovorkyne Slovenskej pošty Ivety Dorčákovej pre narastajúci počet nakazených zamestnancov vážna.

„Na Pošte Sereď 1 v súčasnosti chýba až 55 percent zamestnancov, cez víkend sme zaznamenali úmrtie jednej doručovateľky. Z tohto dôvodu je doručovanie na tejto pošte obmedzené a niektoré zásielky môžu meškať. Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí a klientov prosíme o pochopenie a trpezlivosť,“ povedala k situácii Dorčáková. Slovenská pošta ubezpečuje zákazníkov, že robí všetko pre to, aby všetky zásielky boli čím skôr doručené.

Viac o téme: Koronavírus



Už v pondelok 15. februára bola Pošta Sereď 1 posilnená štyrmi zastupujúcimi zamestnancami z trnavského regiónu, od utorka 16. februára vypomáha ďalších 10 náhradných zamestnancov z regiónu, vrátane manažéra pôšt aj brigádnikov.

Viac k témam: doručovanie zásielok, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk - Slovenská pošta má vážny problém so zamestnancami, doručovanie zásielok môže meškať © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.