Štvrtok, 18. apríl 2024
Polojasno  8 °C
Mimoriadne správy

Slovenská pošta informovala o otváracích hodinách počas veľkonočných sviatkov, zákazníci by mali platiť kartou

 Webnoviny  11. apríl 2022  156  
Slovenská pošta informovala o otváracích hodinách počas veľkonočných sviatkov, zákazníci by mali platiť kartou

11.4.2022 (Webnoviny.sk) - Pobočky Slovenskej pošty, a. s., budú počas veľkonočných sviatkov, teda v piatok 15. apríla, v nedeľu 17. apríla a v pondelok 18. apríla zatvorené. V sobotu 16. apríla budú pošty poskytovať služby podľa štandardných otváracích hodín.

Ako v pondelok informovala štátna poštová spoločnosť, zákazníkom odporúča, aby si neodkladné záležitosti vybavili ešte pred sviatkami a pri úhrade platieb uprednostnili platobnú kartu.

„Podľa aktuálne platných protipandemických opatrení nariadených Úradom verejného zdravotníctva môžu do priestorov pobočky vstúpiť iba tí zákazníci, ktorí budú mať riadne nasadený respirátor,” upozornila hovorkyňa Slovenskej pošty Iveta Dorčáková. „Zároveň musia byť dodržiavané dvojmetrové vzájomné odstupy, čo platí aj pre zákazníkov, čakajúcich pred pobočkou,” dodala.

Zdroj: Webnoviny.sk - Slovenská pošta informovala o otváracích hodinách počas veľkonočných sviatkov, zákazníci by mali platiť kartou © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.