Sobota, 20. apríl 2024
Slabý dážď  6,1 °C
Mimoriadne správy

Ryanair pre štrajk leteckých dispečerov zrušil niekoľko letov do Bratislavy

 Webnoviny  11. január 2019  254  
Ryanair pre štrajk leteckých dispečerov zrušil niekoľko letov do Bratislavy

BRATISLAVA 11. januára (WebNoviny.sk) - Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair z dôvodu štrajku leteckých dispečerov v Taliansku v piatok zrušila lety na svojich pravidelných linkách z Bologne a z Milána (Bergama) do Bratislavy a späť. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Veronika Ševčíková.

"Ryanair informoval cestujúcich o zrušení letov prostredníctvom SMS správy a ponúkol im vrátenie ceny za letenku, možnosť zmeny rezervácie letu na iný let alebo dostavenie sa do destinácie alternatívnou trasou," uviedla Ševčíková.

Zrušené letecké spojenia z Bologne a Milána (Bergama) mali v piatok pôvodne plánované prílety do Bratislavy o 11:50, resp. o 12:00 a následne odlety späť o 12:15 a 12:25.

Ďalšie lety na pravidelných linkách z Bratislavy do iných krajín zabezpečuje Ryanair podľa platného zimného letového poriadku.

Viac k témam: Letisko M. R. Štefánika - Airport Bratislava, Ryanair
Zdroj: Webnoviny.sk - Ryanair pre štrajk leteckých dispečerov zrušil niekoľko letov do Bratislavy © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.