Piatok, 4. október 2024
Mimoriadne správy

Poľská letecká spoločnosť LOT zvyšuje počet letov na linke Košice – Varšava

 Webnoviny   6. jún 2017  252  
Poľská letecká spoločnosť LOT zvyšuje počet letov na linke Košice – Varšava

BRATISLAVA 6. júna (WebNoviny.sk) - Poľská letecká spoločnosť LOT zvyšuje počet letov na linke Košice - Varšava.

„Zvyšujeme frekvenciu zo šiestich na deväť letov týždenne. K ranným letom tak postupne v pondelky, štvrtky a soboty pribudnú aj popoludňajšie lety,“ informoval manažér komunikácie spoločnosti LOT Poľské Aerolínie Adrian Kubicki.

Odporúčame:
Letisko Bratislava čaká od júna do októbra takmer dvetisíc dovolenkových letov

Lietadlo vo farbách poľského národného dopravcu v pondelok pristálo v Košiciach po prvýkrát na popoludňajšom lete.

„Cestujúci vďaka navýšeniu počtu letov z Košíc získajú prístup k najkratším a najvýhodnejším leteckým spojeniam s mestami v Severnej Amerike a Ázii, ako New York, Chicago, Toronto, Los Angeles, Peking, Tokio a Soul,“ konštatoval Kubicki.

“Rapídne zlepšenie konektivity s odletom z Košíc cez Varšavu na destinácie nielen v Severnej Amerike a v Ázii, ale aj v Európe je priamym potvrdením toho, že z Košíc sa naozaj dá jednoducho a pohodlne lietať do celého sveta. Popoludňajšie lety zároveň výrazne uľahčia poľským turistom cestu do Košíc,“ dodal marketingový manažér košického letiska Juraj Toth.



Viac k témam: letecká linka Košice - Varšava, Letisko Košice, Poľská letecká spoločnosť LOT
Zdroj: Webnoviny.sk - Poľská letecká spoločnosť LOT zvyšuje počet letov na linke Košice – Varšava © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.