Pondelok, 13. máj 2024
Mimoriadne správy

Ministerstvo zdravotníctva chce obstarať hygienické balíčky pre pacientov

 Webnoviny  20. august 2018  292  
Ministerstvo zdravotníctva chce obstarať hygienické balíčky pre pacientov

BRATISLAVA 20. augusta (WebNoviny.sk) - Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR chce obstarať hygienické balíčky pre pacientov. Podľa oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania ide o propagačné materiály v celkovej odhadovanej hodnote 846 921.91 eura bez dane z pridanej hodnoty.

Odporúčame:
Elektronická zdravotná knižka môže odhaliť podvody, reaguje NCZI na prípady fiktívnych prehliadok

Každý balíček by mal obsahovať toaletný papier, jeden balíček hygienických papierových vreckoviek, toaletné mydlo, telový a vlasový šampón, zubnú kefku a zubnú pastu. Všetko bude zabalené v priehľadnom plastovom obale, na ktorom bude logo ministerstva.

Zákazku, ktorá sa nebude deliť na časti, bude tvoriť 904 348 hygienických balíčkov a má trvať 24 mesiacov. Podľa dostupných informácií v Dodatku k Úradnému vestníku EÚ sa do obstarávania môže zapojiť aj skupina dodávateľov. Lehota na predkladanie žiadostí o účasť je do 20. septembra 2018.

Viac k témam: Ministerstvo zdravotníctva SR, pacient
Zdroj: Webnoviny.sk - Ministerstvo zdravotníctva chce obstarať hygienické balíčky pre pacientov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.