Nedeľa, 29. september 2024
Slnečno  9,9 °C
Mimoriadne správy

Medicínsky úsek UNB má nové vedenie, ministerstvo na pozícii nahradilo Tomáša Hegera

 Webnoviny   3. október 2018  322  
Medicínsky úsek UNB má nové vedenie, ministerstvo na pozícii nahradilo Tomáša Hegera

BRATISLAVA 3. októbra (WebNoviny.sk) - Vedením medicínskeho úseku Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) ministerstvo zdravotníctva od 1. októbra poverilo Renátu Vandriakovú. Vo vedení medicínskeho úseku nemocnice tak vystriedala Tomáša Hegera.

Informovala o tom hovorkyňa UNB Eva Kliská. Renáta Vandriaková pôsobí v UNB od roku 1997. Najskôr bola lekárkou na Centrálnom prijímacom oddelení (CPO) v Nemocnici Ružinov a od roku 2005 viedla CPO v Nemocnici Ružinov ako jeho primárka.

Tomáš Heger, ktorý pôsobil vo funkcii medicínskeho riaditeľa od 1. februára 2017, zostáva i naďalej pracovať pre Univerzitnú nemocnicu Bratislava. Vedenie UNB mu poďakovalo za odvedenú prácu aj za osobný a profesionálny prístup pri vykonávaní úloh spojených s vedením medicínskeho úseku nemocnice.

Viac k témam: Tomáš Heger, UNB Univerzitná nemocnica Bratislava na Kramároch
Zdroj: Webnoviny.sk - Medicínsky úsek UNB má nové vedenie, ministerstvo na pozícii nahradilo Tomáša Hegera © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.