Utorok, 7. máj 2024
Polojasno  12,9 °C
Mimoriadne správy

Generálny riaditeľ Fakultnej nemocnice v Nitre končí, dočasne ho nahradí Doruciak

 Webnoviny  16. marec 2018  266  
Generálny riaditeľ Fakultnej nemocnice v Nitre končí, dočasne ho nahradí Doruciak

NITRA 16. marca (WebNoviny.sk) - Generálny riaditeľ Fakultnej nemocnice Nitra Kamil Koleják vo funkcii končí. Odvolalo ho ministerstvo zdravotníctva 14. marca.

Ako v piatok informovala hovorkyňa nemocnice Tatiana Timková, na základe rozhodnutia Ministerstva zdravotníctva SR bol 15. marca vymenovaný do funkcie generálneho riaditeľa Fakultnej nemocnice Nitra Ľubomír Dorociak, a to na dobu určitú - do obsadenia postu úspešným uchádzačom vo výberovom konaní, najdlhšie však do 14. septembra 2018.

Odporúčame:
Lekárne žilinskej nemocnice vytvorili zisk, peniaze však podľa riaditeľa nejdú do súkromných rúk

Kamil Koleják bol generálnym riaditeľom nemocnice od 1. novembra 2017, nemocnicu však riadil už aj v minulosti. „Ministerstvo zdravotníctva SR priebežne hodnotí výsledky nemocníc vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti a na základe toho realizuje aj opatrenia v oblasti personálnej politiky. Kamil Koleják ukončil pôsobenie vo funkcii generálneho riaditeľa dohodou, naďalej bude pôsobiť ako prednosta kliniky neurochirurgie,“ uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa rezortu zdravotníctva Zuzana Eliášová.

Viac k témam: Fakultná nemocnica Nitra, Ministerstvo zdravotníctva SR
Zdroj: Webnoviny.sk - Generálny riaditeľ Fakultnej nemocnice v Nitre končí, dočasne ho nahradí Doruciak © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.