Streda, 8. máj 2024
Mimoriadne správy

Finančná správa sprístupní daňovým subjektom viaceré elektronické formuláre daňových priznaní

 Webnoviny  31. december 2021  187  
Finančná správa sprístupní daňovým subjektom viaceré elektronické formuláre daňových priznaní

31.12.2021 (Webnoviny.sk) - Daňové subjekty budú mať od 1. januára 2022 k dispozícii viaceré elektronické formuláre daňových priznaní. Finančná správa v sobotu zverejní na svojom webe formuláre pre daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb typu A aj B, ako aj daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby.

Ako v piatok informovala finančná správa, robila všetko pre to, aby boli formuláre pre klientov dostupné včas a mohli si tak splniť zákonom dané povinnosti.

Hovorkyňa finančnej správy Martina Rybanská dodala, že klienti budú mať k dispozícii aj oznámenie o reverznom hybridnom subjekte, účtovné závierky neziskovej účtovnej jednotky v sústave jednoduchého a podvojného účtovníctva, ako aj oznámenie o dátume schválenia účtovnej závierky a tiež všeobecné podania k účtovným závierkam v sústave jednoduchého a podvojného účtovníctva.

Viac k témam: Daňové subjekty, Elektronické dokumenty
Zdroj: Webnoviny.sk - Finančná správa sprístupní daňovým subjektom viaceré elektronické formuláre daňových priznaní © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.