Streda, 2. október 2024
Mimoriadne správy

Fico si chce kúpiť späť voličov za naše spoločné peniaze, hovorí Beblavý o sociálnom balíčku Smeru-SD

 Webnoviny   5. jún 2018  258  
Fico si chce kúpiť späť voličov za naše spoločné peniaze, hovorí Beblavý o sociálnom balíčku Smeru-SD

BRATISLAVA 5. júna (WebNoviny.sk) - Ku kritike predstavených opatrení strany Smer-SD sa pridal aj predseda strany Spolu Miroslav Beblavý, podľa ktorého Robert Fico predstavil ďalší zo spôsobov ako zastaviť prepad preferencií Smeru.

Odporúčame:
Smer-SD predstavil balíček za 200 miliónov, chce pridať dôchodcom aj obedy zadarmo pre školákov

"Voličov si chce kúpiť späť, ako vždy, za naše spoločné peniaze. V čase, keď tento štát neplatí vlastným zamestnancom ani minimálnu mzdu a fotografie z nemocníc sú materiálom na tvorbu internetových memečiek, sú darčeky v podobe obedov zadarmo alebo dotovaných kúpeľov nehorázne," tvrdí Beblavý.

Zároveň pripomína, že Smerom spomínaných 200 mil. eur by stačilo na to, aby boli verejní zamestnanci, vrátane kuchárok, opatrovateliek, školníkov a ďalších, spravodlivo odmenení za svoju prácu.

Viac k témam: Miroslav Beblavý, Smer-SD, sociálny balíček, SPOLU – občianska demokracia
Zdroj: Webnoviny.sk - Fico si chce kúpiť späť voličov za naše spoločné peniaze, hovorí Beblavý o sociálnom balíčku Smeru-SD © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.