Streda, 8. máj 2024
Mimoriadne správy

Diaľničiari budú na rýchlostnej ceste R6 meniť dopravné označenia, vodičov čakajú obmedzenia

 Webnoviny   7. máj 2019  278  
Diaľničiari budú na rýchlostnej ceste R6 meniť dopravné označenia, vodičov čakajú obmedzenia

BRATISLAVA 7. mája (WebNoviny.sk) - Národná diaľničná spoločnosť, a. s. (NDS) zaktualizuje trvalé dopravné značenie na rýchlostnej ceste R6 Púchov - privádzač.

Vymenia staré za nové


Z tohto dôvodu bude od 7. mája do 30. júna čiastočne obmedzená doprava na uvedenom úseku v kilometri 0 až 6,5. "Doprava bude vedená dočasným dopravným značením. Obmedzenie bude iba čiastočné v miestach realizácie prác," informovala NDS na svojej internetovej stránke.

Aktualizáciou trvalého dopravného značenia NDS zabezpečí výmenu starého dopravného značenia za nové v zmysle platnej legislatívy. Nové dopravné značenie bude v novej grafike a type písma TERN.

Bezpečnejší prejazd vozidiel


"Križovatka Beluša (R6 a I/61) sa nazve Beluša-Juh a križovatka Dolné Kočkovce (R6 a I/49) sa nazve Beluša-Sever. V križovatke Beluša-Sever sa doplnia dopravné zariadenia Z10, ktoré upozorňujú na vjazd do protismeru na R6 od cesty I/49," uviedli diaľničiari.

"Zjazdová vetva z diaľnice D1 na rýchlostnú cestu R6 od Žiliny v smere do Púchova a výjazdová vetva z R6 na D1 v smere na Bratislavu sa zmenia z dvojpruhovej na jednopruhovú vetvu, čím sa zabezpečí bezpečnejší prejazd vozidiel danými miestami a zjednoduší sa výkon údržby," dodala NDS.

Viac k témam: NDS Národná diaľničná spoločnosť
Zdroj: Webnoviny.sk - Diaľničiari budú na rýchlostnej ceste R6 meniť dopravné označenia, vodičov čakajú obmedzenia © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.