Pondelok, 6. máj 2024
Väčšinou jasno  13 °C
Mimoriadne správy

Celá Slovenská sporiteľňa bankuje s tabletmi

 Webnoviny  19. december 2016  448  
Celá Slovenská sporiteľňa bankuje s tabletmi

BRATISLAVA 19. decembra 2016 (WBN/PR) -

Slovenská sporiteľňa je opäť modernejšia.

Takmer 1500 tabletov využívajú všetci poradcovia najväčšej banky na Slovensku pri práci s klientom. Novinku používajú v každej pobočke Slovenskej sporiteľne napríklad na predaj vynovených sporiacich depozitných produktov. Banka plánuje postupne doplniť tablety napríklad aj o spotrebné úvery.


Klient priamo pred sebou vidí obrazovku, na ktorej mu poradca dokáže jednoduchým spôsobom vysvetliť napríklad princípy sporenia či spôsob práce s internetbankingom. Vďaka tomu majú klienti oveľa lepší zážitok z bankovania. "Cítia k nám väčšiu dôveru, keďže sa spolu s poradcom pozerajú na rovnakú obrazovku. Vďaka tabletom dokážeme zároveň rýchlo reagovať na klientske potreby," vysvetľuje Igor Žganjer, ktorý v Slovenskej sporiteľni zodpovedá za rozvoj služieb pre klientov.

Aktuálne je prostredníctvom tabletov dostupné zriadenie si vynovených sporení, klienti ich môžu využiť na aktiváciu a prácu s internetbankingom či na na vyhľadanie a prezeranie informácií na internetových stránkach banky. "Technologická novinka už priniesla aj výsledky – vďaka lepšiemu porozumeniu a názorným ukážkam si Sporenie na rezervu zriadil dvojnásobný počet klientov," dodáva Žganjer.
Slovenská sporiteľňa do tabletov postupne zapracuje ďalšie svoje produkty a služby. Stane sa z nich nástroj na komplexné poradenstvo a predaj a vďaka svojej transparentnosti a zrozumiteľnosti výrazne prispeje k rastu spokojnosti zákazníkov.




Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.