Sobota, 20. apríl 2024
Mimoriadne správy

Amazon zamieril na sever Európy, internetový obchod spustil svoju švédsku stránku

 Webnoviny  29. október 2020  334  
Amazon zamieril na sever Európy, internetový obchod spustil svoju švédsku stránku

29.10.2020 (Webnoviny.sk) - Americký internetový predajca Amazon uviedol v stredu do prevádzky osobitnú stránku pre švédsky trh. Zákazníci v škandinávskej krajine si odteraz budú môcť na stránke amazon.se vybrať zo zhruba 150 miliónov produktov.

Siedma stránka v Európe


Firma tak v Európe otvára siedmu národnú internetovú stránku. Prostredníctvom národných domén už Amazon obchoduje vo Francúzsku, Nemecku, Taliansku, Španielsku, Holandsku a Veľkej Británii.

„Dnes sme iba naštartovali stránku amazon.se. Budeme naďalej tvrdo pracovať na tom, aby sme si získali dôveru švédskych zákazníkov rozširovaním ponuky produktov, garantovaním nízkych cien a zabezpečím pohodlného a dôveryhodného prostredia pre nákupy,“ uviedol vo vyhlásení zástupca spoločnosti Alex Ootes.

Výdavky na dodávku tovarov


Zákazníci zo Švédska a iných severských krajín doteraz od Amazonu nakupovali prostredníctvom stránok registrovaných v Nemecku a Veľkej Británii. To zo sebou prinášalo výdavky súvisiace s dodávkou tovarov.

Ako informovala spoločnosť, vo Švédsku bude doručovať tovary bezplatne pri objednávkach za viac ako 229 švédskych korún (SEK).

Viac k témam: internetový obchod, online nakupovanie
Zdroj: Webnoviny.sk - Amazon zamieril na sever Európy, internetový obchod spustil svoju švédsku stránku © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.