Štvrtok, 25. apríl 2024
Mimoriadne správy

Zájazdy na športové zápasy, ktoré vám sprostredkuje slovenská agentúra

 Seocentrum  17. november 2018  331  
Zájazdy na športové zápasy, ktoré vám sprostredkuje slovenská agentúra

Každý jeden muž a chlapec vždy túžil vidieť svoje obľúbené športové tímy naživo. Komplikované zháňanie vstupeniek, leteniek, ale aj ubytovania mnohých odrádzalo od toho, aby sa vôbec do takéhoto čosi púšťali. Na Slovensku však máme agentúru, ktorá sprostredkováva zájazdy na športové zápasy, či už futbal, hokej, ale aj cyklistiku, či Formulu 1.
Zájazdy na športové zápasy máte vďaka agentúre možnosť zažiť kedykoľvek budete chcieť. Stačí si len vybrať šport a zápas.


Formula 1

Rýchle autá, hlučné motory – to je jednoducho Formula 1. Tohtoročného majstra už síce poznáme, neznamená to však, že by ste si nemohli už teraz zajednať vstupenky na Formulu 1 na ďalšiu sezónu. Koncom novembra ešte môžete ísť na formulu do Abu Dhabi, ale v ponuke nájdete aj zaujímavé Veľké ceny, na ktoré nemusíte ďaleko cestovať. Jedná sa o Veľkú cenu Rakúska a Veľkú cenu Maďarska. K týmto dvom posledným menovaným máte okrem vstupeniek zabezpečenú dopravu luxusným autobusom a samozrejme aj služby delegáta, ktorý vám bude k dispozícii kedykoľvek budete potrebovať.

Anglická Premier League

Keď sa povie futbal, väčšina z nás napadne úspešná anglická Premier League. Ak chcete ísť na zápasy anglickej Premier League, stačí sa pozrieť na aktuálnu ponuku futbalovej agentúry, ktorá sprostredkováva slovenským fanúšikom futbalové zápasy v zahraničí. Veď kto by nechcel vidieť zaujímavé zápasy Chelsea, Manchesteru United, Manchesteru City, Liverpoolu a Crystal Palace?
Anglická liga je spolu s talianskou a španielskou považovaná za TOP futbalové ligy, tak si nenechajte ujsť kľúčový zápas vášho obľúbeného anglického tímu.

Ako správny fanúšik

Samozrejme, že na zápas môžete prísť v obyčajnom oblečení, ale nebolo by zlé, keby ste si obliekli tričko s nápisom tímu, ktorému fandíte. Ako správny fanúšik by ste mali mať nielen pohodlné pánske tričko s nápisom, ale aj šál s logom športového tímu a čiapku/ šiltovku obľúbeného tímu. Ak nič z tohto nemáte, nemajte obavy, dajú sa kúpiť aj na mieste.