Nedeľa, 5. máj 2024
Mimoriadne správy

Vyžrebovali zloženie skupín na WTA Finals, na prestížnom turnaji sa nepredstaví Halepová

 Webnoviny  19. október 2018  293  
Vyžrebovali zloženie skupín na WTA Finals, na prestížnom turnaji sa nepredstaví Halepová

SINGAPUR 19. októbra (WebNoviny.sk) - Piatkový žreb koncoročného výberového šampionátu tenistiek WTA Finals spojil do základnej Červenej skupiny Angelique Kerberovú (Nem.-1), Naomi Osakovú (Jap.-3), Sloane Stephensovú (USA-5) a Kiki Bertensovú (Hol.-8).

Wozniacka vyzve Kvitovú


Obhajkyňa vlaňajšieho triumfu Caroline Wozniacka (Dán.-2) si v Bielej skupine zmeria sily s Petrou Kvitovou (ČR-4), Elinou Svitolinovou (Ukr.-6) a Karolínou Plíškovou (ČR-7). Hrať sa začne v nedeľu 21. októbra.

Na podujatí sa pre zranenie chrbta nepredstaví svetová jednotka Simona Halepová z Rumunska. Úradujúca víťazka Roland Garros Halepová si už pred turnajom v Singapure zabezpečila druhý rok po sebe post koncoročnej svetovej jednotky. Formát šampionátu WTA je tradične nemenný.

Z titulu sa tešila aj Cibulková


Do "krížového" semifinále postúpia prvé dve z každej skupiny a víťazky semifinále si zahrajú o titul. Pred dvoma rokmi sa z prestížneho titulu v Singapure tešila Slovenka Dominika Cibulková.

Žreb štvorhry pre osem najlepších párov v bodovaní Race 2017 sa uskutoční v utorok 23. októbra o 12.00 h SELČ. Deblová súťaž sa bude hrať vyraďovacím spôsobom už od štvrťfinálového 1. kola.

WTA Finals


Červená skupina:

Angelique Kerberová (Nem.-1)
Naomi Osaková (Jap.-3)
Sloane Stephensová (USA-5)
Kiki Bertensová (Hol.-8)

Biela skupina:

Caroline Wozniacka (Dán.-2)
Petra Kvitová (ČR-4)
Elina Svitolinová (Ukr.-6)
Karolína Plíšková (ČR-7)



Viac k témam: Angelique Kerberová, Caroline Wozniacka, Elina Svitolinová, Karolína Plíšková, Kiki Bertensová, Naomi Osaková, Petra Kvitová, Sloane Stephensová, WTA Finals
Zdroj: Webnoviny.sk - Vyžrebovali zloženie skupín na WTA Finals, na prestížnom turnaji sa nepredstaví Halepová © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.