Sobota, 28. september 2024
Mimoriadne správy

Výmena Petra Cehlárika by bola najlepšia pre všetkých, tvrdí zámorský novinár

 Webnoviny  16. február 2020  355  
Výmena Petra Cehlárika by bola najlepšia pre všetkých, tvrdí zámorský novinár

16.2.2020 (Webnoviny.sk) - Peter Cehlárik robí pokroky pri zotavovaní sa zo zranenia v hornej časti tela a čoskoro sa možno zapojí do hry v tíme Providence Bruins v AHL. Meno slovenského stredného útočníka sa však začína spájať s možnou výmenou do iného klubu. Informuje o tom špecializovaný portál slovaknhl.sk.

Tri zápasy za Boston


Ty Anderson z rádia 98.5 The Sports Hub sa zameral na hráčov, ktorých by mohol Boston využiť na výmenu pred blížiacou sa prestupovou uzávierkou. Z prvého tímu spomenul mená Davida Backesa, Andersa Björka, Danton Heinena a Johna Moorea.

Z Providence označil ako najpravdepodobnejšiu možnosť výmeny práve Cehlárika. Dvadsaťštyriročný žilinský rodák v tejto sezóne odohral v NHL v drese Bostonu iba tri zápasy so ziskom jednej asistencie. Počas štyroch sezón v profilige v 40 zápasoch nazbieral päť gólov a šesť asistencií.

Veľa toho neukázal


"Cehlárik nehral v NHL od 8. novembra a veľa toho neukázal, hoci si pripísal asistenciu. A aj to bolo po tom, čo ho hlavný tréner Bruins Bruce Cassidy v podstate vyzval a povedal, že musí toho ukázať viac,“ povedal Anderson.

"Vyzerá byť férové povedať, že pozícia Cehlárika ako talentu Bruins pre NHL sa skončila. S 13 gólmi a 28 bodmi v AHL by zmena prostredia, ktorá by prišla pri jeho účasti na výmene, bola pravdepodobne najlepšia pre všetky strany," dodal Anderson.

Viac k témam: AHL, NHL
Zdroj: Webnoviny.sk - Výmena Petra Cehlárika by bola najlepšia pre všetkých, tvrdí zámorský novinár © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.