Piatok, 19. apríl 2024
Zamračené  6,9 °C
Mimoriadne správy

Vueltu opúšťajú ďalší traja jazdci pre koronavírus, počet nakazených môže ešte vzrásť

 Webnoviny  27. august 2022  141  
Vueltu opúšťajú ďalší traja jazdci pre koronavírus, počet nakazených môže ešte vzrásť

27.8.2022 (Webnoviny.sk) - Prestížne cyklistické preteky Vuelta a Espaňa v Španielsku nedobrovoľne opúšťajú ďalší traja jazdci, ktorí mali pred sobotňajšou 8. etapy pozitívne testy na ochorenie COVID-19. Na štart sa nepostavili Nemec Nikias Arndt a Brit Mark Donovan z tímu DSM aj Francúz Anthony Delaplace zo zoskupenia Arkéa-Samsic. Informuje o tom web denníka L'Équipe. Z uvedeného tria figuroval najvyššie v priebežnej klasifikácii Arndt, ktorému po piatku patrila 56. priečka.

Viac o téme: Koronavírus


Už skôr odstúpili pre nákazu koronavírusom Holanďan Daan Hoole (Trek-Segafredo), Čech Jan Hirt (Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux), Fín Jaakko Hanninen a Talian Andrea Vendrame (obaja AG2R Citroën).



Ako upozorňuje L'Équipe, počet nakazených jazdcov môže vzrásť, keďže v pondelok je na Vuelte voľný deň a testovanie absolvuje celý pelotón.

Viac k témam: COVID-19, Espaňa, Vuelta
Zdroj: Webnoviny.sk - Vueltu opúšťajú ďalší traja jazdci pre koronavírus, počet nakazených môže ešte vzrásť © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.