Sobota, 18. máj 2024
Prevažne slnečno  17 °C
Mimoriadne správy

Video: “Predátori” vyradili Anaheim a zahrajú si finále NHL o Stanleyho pohár

 Webnoviny  23. máj 2017  318  
Video: “Predátori” vyradili Anaheim a zahrajú si finále NHL o Stanleyho pohár

NASHVILLE 23. mája (WebNoviny.sk) - Hokejisti Nashville sa prvý raz v klubovej histórii prebojovali až do rozhodujúcej série o Stanleyho pohár. Predators vo finále Západnej konferencie NHL vyradili Anaheim 4:2 na zápasy, keď pondelňajší šiesty duel vyhrali doma 6:3.

Odporúčame:
Video: Pittsburgh deklasoval Ottawu 7:0, je krok od finále NHL

Útočník Colton Sissons dal v 54. min víťazný gól na 4:3 a skompletizoval ním svoj prvý hetrik v kariére v rámci vyraďovacej časti, Filip Forsberg a Austin Watson potom poistili triumf domácich do prázdnej bránky.

Fínsky gólman Pekka Rinne síce inkasoval trikrát, ale predviedol aj 38 úspešných zákrokov. "Predátori" budú v ligovom vyvrcholení, ktoré sa začne 29. mája, čeliť obhajcovi z Pittsburghu alebo Ottawe (zatiaľ 3:2 na zápasy).

Finále play-off NHL



  • hrá sa na štyri víťazstvá


ZÁPADNÁ KONFERENCIA

Nashville - Anaheim 6:3 (2:0, 0:1, 4:2) - konečný výsledok série 4:2
Góly: 2. Watson (Y. Weber, Irwin), 9. Sissons (Aberg), 43. Sissons (Aberg, F. Forsberg), 54. Sissons (Järnkrok), 58. F. Forsberg (Fiddler), 59. Watson (Ellis) - 25. Kaše (Getzlaf, Vatanen), 45. Wagner (Kerdiles, Vermette), 49. Fowler (Vatanen)






Viac k témam: Anaheim Ducks, hokej, Nashville Predators, NHL, play-off NHL
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: “Predátori” vyradili Anaheim a zahrajú si finále NHL o Stanleyho pohár © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.