Streda, 8. máj 2024
Jasno  9,3 °C
Mimoriadne správy

Video: Peter Sagan si vyskúšal netradičnú formu biatlonu, zatĺkal pri tom klince

 Webnoviny  26. október 2018  297  
Video: Peter Sagan si vyskúšal netradičnú formu biatlonu, zatĺkal pri tom klince

BRATISLAVA 26. októbra (WebNoviny.sk) - Slovenský cyklistický fenomén Peter Sagan medzisezónne obdobie využíva naozaj naplno. Počas sústredenia s nemeckým tímom Bora-Hansgrohe v Alpách si vyskúšal poriadne netradičnú športovú disciplínu - nápadne sa podobala na biatlon, no presuny medzi jednotlivými streleckými položkami malorážkou neabsolvoval na lyžiach, no na bicykli.

O tom, že šlo viac o zábavu a utužovanie kolektívu ako o športový výkon svedčí aj skutočnosť, že vychýrený šprintér v cyklistickom pelotóne za nesklopené terče nedostával dodatočné minúty ani nemusel absolvovať trestné kolá, ale zatĺkal klince do pňa.

Túto aktivitu zvolilo vedenie tímu vo štvrtok, v piatok sa všetci venovali horolezectvu. Informácie pochádzajú z oficiálnych účtov na facebooku Petra Sagana a tímu Bora-Hansgrohe.



Viac k témam: Bora-Hansgrohe, Peter Sagan
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Peter Sagan si vyskúšal netradičnú formu biatlonu, zatĺkal pri tom klince © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.