Utorok, 16. apríl 2024
Mimoriadne správy

Vicemajster Európy Matej Tóth príde na Medzinárodný maratón mieru v Košiciach

 Webnoviny  10. august 2018  413  
Vicemajster Európy Matej Tóth príde na Medzinárodný maratón mieru v Košiciach

KOŠICE 10. augusta (WebNoviny.sk) - Olympijský šampión a od utorka už dvojnásobný vicemajster Európy v chôdzi na 50 km Matej Tóth príde začiatkom októbra do Košíc na Medzinárodný maratón mieru (MMM).

"Iba niekoľko hodín po skvelom výkone Mateja Tótha a zisku striebra z európskeho šampionátu v Berlíne môžeme potvrdiť, že tento výnimočný športovec zavíta na jeseň opäť do Košíc, aby sa stal súčasťou 95. ročníka MMM," informovali organizátori košického maratónu na čele s Branislavom Koniarom.

Program "Vybehaj to s Matejom"


Už takmer tradičné stretnutie s olympijským víťazom Matejom Tóthom v rámci programu Medzinárodného maratónu mieru dostáva ďalšiu podobu.

Odporúčame:
Foto: Skvelý Matej Tóth získal striebornú medailu na ME v atletike 2018 (aktualizované)

V programe "Vybehaj to s Matejom" bude príležitosť stretnúť sa s týmto atletickým šampiónom hneď niekoľkokrát. Nielen na trati samotného behu v nedeľu 7. októbra, ale tiež na priateľskom stretnutí a spoločnej aktivite už v sobotu 6. októbra.

Bezplatná registrácia na webe MMM


A práve na sobotňajšie rozprávanie, fotenie a prechádzku s Matejom Tóthom sa môžu záujemcovia teraz bezplatne zaregistrovať. Trasa prechádzky povedie zeleným srdcom Košíc i historickým centrom po časti maratónskej trate.

Odporúčame:
Strieborný Matej Tóth si po ME v atletike nesmierne váži fanúšikov, boli pre neho motiváciou

Je potrebné sa beplatne zaregistrovať na webovej stránke MMM, vyzdvihnúť si podľa ďalších pokynov svoje štartové číslo na stálych prezentačných pracoviskách Auparku Košice a prísť v sobotu 6. októbra na štart, ktorý sa uskutoční o 16.00 h na ploche Expo MMM pred samotným obchodným centrom.

Viac k témam: Matej Tóth, MMM Medzinárodný maratóm mieru v Košiciach
Zdroj: Webnoviny.sk - Vicemajster Európy Matej Tóth príde na Medzinárodný maratón mieru v Košiciach © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.