Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Ufa znížila stav vo finále Východnej konferencie KHL, Omsk inkasoval až päťkrát

 Webnoviny   2. apríl 2019  273  
Ufa znížila stav vo finále Východnej konferencie KHL, Omsk inkasoval až päťkrát

UFA 2. apríla (WebNoviny.sk) - Hokejisti tímu Salavat Julajev Ufa zvíťazili nad hráčmi Avangardu Omsk 5:1 v utorkovom treťom stretnutí finále play-off Východnej konferencie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

Hráči Ufy uspeli v prvom domácom stretnutí konferenčného finále a znížili tak stav série na 1:2 na zápasy.

Už v prvej tretine sa domáci dostali do dostatočného vedenia 3:0, ktoré im zabezpečili gólmi Arťom Sergejev a fínske duo Joonas Kemppainen a Teemu Hartikainen. Hosťom sa podarilo znížiť v prostrednej časti hry zásluhou Denisa Zernova. Na zvrat zápasu to ale hráčom Omska nestačilo a po dvoch inkasovaných góloch z posledných dvoch minút si z tretieho stretnutia odniesli prehru 1:5. Ďalší zápas tejto série je na programe vo štvrtok 4. apríla, opäť na ľade Ufy.

Kontinentálna hokejová liga



  • play-off - finále Východnej konferencie


Salavat Julajev Ufa - Avangard Omsk 5:1 (3:0, 0:1, 2:0) - stav série: 1:2
Góly: 11. Sergejev, 15. Kemppainen, 20. Hartikainen, 59. Majorov, 60. Chochrjakov - 38. Zernov



Viac k témam: Avangard Omsk, play-off KHL, Salavat Julajev Ufa
Zdroj: Webnoviny.sk - Ufa znížila stav vo finále Východnej konferencie KHL, Omsk inkasoval až päťkrát © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.