Piatok, 19. apríl 2024
Mimoriadne správy

Twitter zverejnil rebríček najviac urážaných športovcov, na vrchole je basketbalista LeBron James

 Webnoviny  10. júl 2021  195  
Twitter zverejnil rebríček najviac urážaných športovcov, na vrchole je basketbalista LeBron James

10.7.2021 (Webnoviny.sk) - Americký basketbalista LeBron James patrí k najpopulárnejším športovcom na svete, no napriek tomu má hviezdny hráč Los Angeles Lakers aj mnoho neprajníkov. Ako uviedol web denníka Marca s odvolaním na údaje spoločnosti Pickwise, 36-ročný rodák z Ohia je suverénne najviac urážaným športovcom na Twitteri.

Na tejto sociálnej a mikroblogovacej sieti dostal James v období od júna 2020 do júna 2021 dovedna 122 568 správ, ktoré obsahovali urážlivé a hanlivé výroky. V priemere mu denne chodievalo 336 takýchto "hrubých" správ.

Druhý v zozname športovcov, ktorí sa na Twitteri najčastejšie stávajú terčom urážok, je anglický futbalista Manchestru United Marcus Rashford. Tomu v spomenutom období prišlo 32 328 nevhodných správ. Tretí je hráč amerického futbalu Tom Brady (28 151).

V osmičke najviac urážaných športovcov sú tiež ďalší dvaja basketbalisti - Kevin Durant a Damian Lillard, automobilový pretekár Bubba Wallace, bejzbalista Trevor Bauer a ďalší futbalista Cristiano Ronaldo.

Viac k témam: basketbal, urážky
Zdroj: Webnoviny.sk - Twitter zverejnil rebríček najviac urážaných športovcov, na vrchole je basketbalista LeBron James © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.