Piatok, 29. marec 2024
Mimoriadne správy

Tréner Barry Trotz šokoval Washington, po zisku Stanleyho pohára opúšťa tím

 Webnoviny  18. jún 2018  170  
Tréner Barry Trotz šokoval Washington, po zisku Stanleyho pohára opúšťa tím

WASHINGTON 18. júna (WebNoviny.sk) - Kanaďan Barry Trotz končí na pozícii hlavného trénera klubu zámorskej hokejovej NHL Washington, ktorý nedávno získal premiérový Stanleyho pohára v histórii organizácie.

Päťdesiatpäťročný rodák z Winnipegu o tom v pondelok informoval hráčov a vedenie klubu.

Odporúčame:
Video: Bujaré oslavy Ovečkina vo fontáne, zo Stanleyho pohára pil šampanské a vzal ho do postele

Trotz viedol Capitals od leta 2015. Pod jeho taktovkou Washington ani raz nechýbal v konferenčnom semifinále, v sezóne 2017/2018 to v play-off dotiahol na úplný vrchol, keď vo finále vyraďovacej časti Capitals zdolali Vegas Golden Knights 4:1 na zápasy.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Finále NHL o Stanleyho pohár: Nashville – Pittsburgh (6. zápas)

"Sme sklamaní z jeho rozhodnutia, no chceme sa mu poďakovať za odvedenú prácu v ostatných štyroch sezónach a zisk Stanleyho pohára pre Wasington. Je to muž so silným charakterom," uvádza sa vo vyhlásení klubu.

Viac k témam: Barry Trotz, hokej, NHL, Washington Capitals
Zdroj: Webnoviny.sk - Tréner Barry Trotz šokoval Washington, po zisku Stanleyho pohára opúšťa tím © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.