Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Tatar sa naplno zotavil, je pripravený na kemp Detroitu aj štart NHL

 Webnoviny  15. september 2017  135  
Tatar sa naplno zotavil, je pripravený na kemp Detroitu aj štart NHL

DETROIT 15. septembra (WebNoviny.sk) - Slovenský hokejista klubu zámorskej NHL Detroit Red Wings Tomáš Tatar sa naplno zotavil z operácie ramena a môže sa zúčastniť na predsezónnom kempe tímu. Tatar absolvoval zákrok v polovici apríla a rehabilitácia prebehla v poriadku, takže sa podľa predpokladov predstaví v prípravnom kempe a stihne aj úvod nového ročníka.

Odporúčame:
Jágr je na čele rebríčka voľných hráčov bez zmluvy v NHL, medzi nepodpísanými sú aj ďalšie esá

Dvadsaťšesťročný krídelník počas leta rokoval s vedením "červených krídel" o novej zmluve a takmer to dospelo až k arbitrážnemu konaniu, napokon však obidve strany našli spoločnú reč. Dohodli sa na kontrakte na štyri sezóny, počas ktorých Tatar zarobí 21,2 milióna amerických dolárov.

V uplynulej sezóne Tomáš Tatar odohral všetkých 82 zápasov Red Wings. Nastrieľal v nich 25 gólov, najviac zo všetkých hráčov Detroitu, a pridal 21 asistencií. Celkovo nastúpil v 345 stretnutiach základnej časti NHL, nazbieral 194 bodov (99+95).



Viac k témam: Detroit Red Wings, hokej, NHL, tomáš tatar
Zdroj: Webnoviny.sk - style="text-decoration: underline">Tatar sa naplno zotavil, je pripravený na kemp Detroitu aj štart NHL © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.