Streda, 22. máj 2024
Mimoriadne správy

Švajčiarsko na MS v hokeji 2018 posilnia „predátori“ z NHL

 Webnoviny  12. máj 2018  333  
Švajčiarsko na MS v hokeji 2018 posilnia „predátori“ z NHL

KODAŇ 12. mája (WebNoviny.sk) - Švajčiarsku hokejovú reprezentáciu posilní na 82. majstrovstvách sveta v Dánsku duo hráčov z tímu zámorskej NHL Nashville Predators - obranca Roman Josi a útočník Kevin Fiala.

Ako informuje oficiálna stránka Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF), obaja priletia do Kodane v nedeľu ráno a už v tento deň by mohli zasiahnuť do duelu so Švédmi.

Odporúčame:
Video: Jets postúpili do konferenčného finále NHL, v 7. zápase proti Nashvillu hrdinom Stastny

Dvadsaťsedemročný Josi, ktorý sa na MS predstaví siedmykrát, má dobré spomienky na ostatný šampionát v Škandinávii. V roku 2013 sa vo švédskom Štokholme tešil zo zisku striebornej medaily. Dvadsaťjedenročný mladík Fiala sa predstaví na svojich tretích MS, predtým reprezentoval v rokoch 2014 a 2015.

Viac k témam: hokej, Majstrovstvá sveta MS v hokeji 2018, Nashville Predators, NHL, play-off NHL, švajčiarska hokejová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk - Švajčiarsko na MS v hokeji 2018 posilnia „predátori“ z NHL © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.