Pondelok, 2. september 2024
Mimoriadne správy

Stotina sekundy a slzy v cieli. Slovenka Forsterová mala na olympiáde obrovskú smolu (foto)

 Webnoviny   8. august 2024  99  
Stotina sekundy a slzy v cieli. Slovenka Forsterová mala na olympiáde obrovskú smolu (foto)

8.8.2024 (SITA.sk) - Slovenská atletická univerzálka Viktória Forsterová mala vo štvrtkovej repasáži na 100 m prekážok na olympijských hrách v Paríži obrovskú smolu.

Viac o téme: Letná olympiáda v Paríži 2024


Napriek výbornému štartu finišovala na ikonickom Stade de France na tretej priečke, pričom na 2. miesto znamenajúce postup do semifinále jej chýbala stotina sekundy. Dvadsaťdvaročná zverenka trénerky Kataríny Adlerovej dosiahla čas 12,88 s.

„Mrzí to veľmi, ale na druhej strane som strašne vďačná, že som mohla štartovať na OH. Som vďačná za to, že to mohli moji rodičia sledovať naživo a moji starí rodičia doma pri telke. Je to veľká škoda. Veľmi som chcela postúpiť do semifinále. Možno má ten hore pre mňa nachystané v budúcnosti niečo lepšie,“ povedala dojatá Forsterová so slzami v očiach v bezprostrednej reakcii pri mikrofóne STVR.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Slovenská atlétka Viktória Forsterová na letnej olympiáde v Paríži (fotografie)

Viac k témam: LOH Letné olympijské hry 2024 v Paríži, Paríž
Zdroj: SITA.sk - Stotina sekundy a slzy v cieli. Slovenka Forsterová mala na olympiáde obrovskú smolu (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.