Nedeľa, 19. máj 2024
Polojasno  18 °C
Mimoriadne správy

Slovenskú tenistku Viktóriu Kužmovú nominovali na fedcupové srdce za skvelú reprezentáciu

 Webnoviny  26. jún 2018  205  
Slovenskú tenistku Viktóriu Kužmovú nominovali na fedcupové srdce za skvelú reprezentáciu

BRATISLAVA 26. júna (WebNoviny.sk) - Slovenská tenistka Viktória Kužmová sa ocitla v nominácii na fedcupové srdce, ktorým sa oceňujú hráčky za skvelú reprezentáciu svojej krajiny. Slovenský tenisový zväz (STZ) o tejto skutočnosti informovala Medzinárodná tenisová federácia (ITF). Informáciu o nominovaných uverejní fedcupová stránka www.fedcup.com 26. júna.

Odporúčame:
Cibulková a Rybáriková si udržali miesta v rebríčku, Kužmová mierne klesla

O držiteľoch rozhodnú svojím hlasovaním od 29. júna do 5. júla tenisoví fanúšikovia. Výsledky následne oznámi ITF 6. júla. Dvadsaťročná rodáčka z Košíc Kužmová získala rozhodujúci bod vo víťaznom stretnutí Slovensko - Rusko (4:1) a vybojovala oba body v Minsku v play off o postup do svetovej skupiny, ktoré Slovensko prehralo 2:3. Informácie priniesol web STZ.

Viac k témam: tenis, viktória kužmová
Zdroj: Webnoviny.sk - Slovenskú tenistku Viktóriu Kužmovú nominovali na fedcupové srdce za skvelú reprezentáciu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.