Pondelok, 6. máj 2024
Mimoriadne správy

Slovensko má ďalšiu zlatú medailu, majstrom sveta sa stal aj Jakub Krako

 Webnoviny  23. január 2019  262  
Slovensko má ďalšiu zlatú medailu, majstrom sveta sa stal aj Jakub Krako

KRANJSKA GORA 23. januára (WebNoviny.sk) - Slovenský reprezentant Jakub Krako s navádzačom Branislavom Brozmanom získali zlaté medaily v stredajšom slalome na majstrovstvách sveta v zjazdovom lyžovaní zdravotne znevýhodnených športovcov v slovinskej Kranjskej Gore.

Krako v súčte oboch kôl zdolal o 1,83 s Taliana Giacoma Bertagnolliho a o 3,47 s ďalšieho Slováka Miroslava Harausa s navádzačom Marošom Hudíkom. Zlatého z pondelkového obrovského slalomu Mareka Kubačku s navádzačkou Máriou Zaťovičovou diskvalifikovali v 1. kole.

V kategórii stojacich mužov figuruje po 1. kole slalomu na šiestom mieste Martin France.

MS v lyžovaní zdravotne znevýhodnených športovcov



  • Kranjska Gora (Slovin.)


SLALOM


Muži - zrakovo znevýhodnení: 1. Jakub Krako (navádzač Branislav Brozman, SR) 1:53,60 min, 2. Giacomo Bertagnolli (nav. Fabrizio Casal, Tal.) +1,83 s, 3. Miroslav Haraus (nav. Maroš Hudík, SR) +3,47, ... Marek Kubačka (nav. Mária Zaťovičová, SR) diskvalifikovaný v 1. kole



Viac k témam: Kranjska Gora, MS v lyžovaní zdravotne znevýhodnených športovcov, zjazdové lyžovanie
Zdroj: Webnoviny.sk - Slovensko má ďalšiu zlatú medailu, majstrom sveta sa stal aj Jakub Krako © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.