Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Slovenská hokejová „dvadsiatka“ odchádza z Deggendorfu s jediným bodom a na poslednom mieste

 Webnoviny  10. november 2018  291  
Slovenská hokejová „dvadsiatka“ odchádza z Deggendorfu s jediným bodom a na poslednom mieste

DEGGENDORF 10. novembra (WebNoviny.sk) - Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov nezvíťazila ani v treťom zápase na Turnaji štyroch krajín v nemeckom Deggendorfe, keď podľahla rovesníkom zo Švajčiarska 0:2.

Zverenci trénera Ernesta Bokroša získali na podujatí jediný bod za prehru po predĺžení s Nórskom a v tabuľke skončili na poslednom štvrtom mieste.

Pre "dvadsiatku" to bol záverečný prípravný turnaj pred odchodom na svetový šampionát tejto vekovej kategórie, ktorý sa koná na prelome rokov v kanadských mestách Vancouver a Victoria.

Turnaj štyroch krajín hokejistov do 20 rokov



  • Deggendorf (Nem.), sobota:


Slovensko "20" - Švajčiarsko "20" 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Zostava SR: Sklenár - Žiak, Korenčík, Kupec, Demo, Nahálka, Golian, Švec, Boldižár - Baláž, Kollár, Fafrák - Regenda, Urbánek, Giertl - Köver, Čenka, L. Lunter - Juščák, Minárik, M. Havrila

Zostávajúci sobotňajší program: 
Nemecko "20" - Nórsko "20" (16.30)



Viac k témam: Ernest Bokroš, slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov
Zdroj: Webnoviny.sk - Slovenská hokejová „dvadsiatka“ odchádza z Deggendorfu s jediným bodom a na poslednom mieste © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.